Speedboat-3

Vår vision är att bygga Sveriges ledande utvecklingsorganisation.
Vill du vara med?

För att lyckas lägger vi stor vikt vid personlig utveckling. Vill Du lära nya tekniker? Eller bli expert inom en specifik teknik? Eller är Du intresserad av en mer ledande roll med ansvar för team, leverans eller arkitektur? Hos oss styr Du i stor utsträckning vilka projekt Du jobbar med samt vilken karriärväg Du vill ta.

 

Etimo är ett litet och snabbt växande konsultbolag med en stor vision: Vi ska bli Sveriges ledande utvecklingsorganisation. Vår väg dit bygger på fyra grundläggande värderingar:

 • Förbättrar kontinuerligt
 • Skapar tillsammans
 • Värdesätter kompetens
 • Fokuserar på kundvärde

 

Vi strävar efter minimal hierarki med stor personlig frihet. Vi litar på att du själv kan ta initiativ när det gäller allt från att styra och prioritera din tid till att föreslå arkitektur för kundsystem. Och du har alltid kompetenta kollegor till hjälp för att diskutera utmaningar, lösningsförslag eller något helt annat.

 

Etimo utvecklar skräddarsydda lösningar, primärt inom webb och mobil. Vi jobbar med nytänkande kunder vars verksamhet i stor utsträckning är digital och hjälper dem utveckla nya lösningar med hjälp av modern teknik. Vi lägger stor vikt vid att arbeta med projekt och tekniker som vi tycker är utmanande och roliga och individen har möjlighet att själv påverka vad han/hon jobbar med. Exempel på projekt vi jobbat med innefattar:

 • Nyutveckling av webbaserad betalningslösning åt en ledande aktör inom e-handelsbetalning.
 • Vidareutveckling av Android-app för en ledande dagstidning. Vi utvecklade ett antal nya funktioner och bidrog till att förbättra användargränssnittet i appen.
 • Nyutveckling av automatisk testsvit för en digital konsumenttjänst. Befintliga integrationstester var tidskrävande att köra. Vår lösning minskade tidsåtgången med 80% med bibehållen kvalitet.
 • Nyutveckling av webbapplikation åt en stor svensk bank. Applikationen utvecklas med hjälp av senaste webbtekniken och ska bli en integrerad del av internetbanken för bankens konsumentkunder.
 • Nyutveckling av webblösning som identifierar kontokortsbedrägerier åt en stor svensk e-handlare. Betalningsflödet innefattar 1000-tals dagliga kortbetalningar.

 

Vi som jobbar här är ett gäng trevliga och kompetenta utvecklare med blandad bakgrund. Några av oss har tidigare drivit egna mindre bolag och vissa har skapat appar med tiotusentals och t.o.m. över hundratusen användare. Andra börjar på Etimo direkt efter skolan och kastas snabbt in i spännande projekt där de utvecklar nya digitala lösningar, ofta med 1000-tals dagliga användare.

 

Etimo är partnerägt och delägarna arbetar i bolaget. Om du presterar väl kan du på sikt bli delägare. Bolaget växer snabbt med god lönsamhet och har inga externa ägare.

Vi söker utvecklare på både junior och senior nivå. Det viktigaste är inte vilken erfarenhetsnivå du har idag utan att du har intresse, ambition och förmåga att hjälpa till att skapa Sveriges ledande utvecklingsorganisation.

 

Vi förväntar oss att du

 • Kan visa på att du är duktig på programmering med ditt favoritspråk
 • Har erfarenhet från utveckling av webb- och/eller mobilapplikationer; antingen på serversidan (ex med .NET/C#, Java, Python, Node.js etc), på klientsidan (ex med modern Javascript, HTML, CSS) eller mobilt (Android, Java, iOS, Objective C, Swift)
 • Pratar flytande svenska och engelska

 

För att trivas på Etimo bör du

 • Ha en stark vilja att ständigt lära mer och utvecklas i din yrkesroll
 • Sätta teamets gemensamma prestation främst och värdesätta god kommunikation
 • Ha ett tydligt fokus på att skapa användarnytta och kundvärde

 

Känner du dig träffad? Hör av dig så ses vi snart!

 

Skicka din ansökan