Vår mission: Vidareutveckla talanger

Vi är ett ungt gäng passionerade individer som jobbar för att skapa kundnytta och ha kul tillsammans. Vi hjälper våra klienter att lösa problem i teknikens framkant. För att lyckas måste vi ligga steget före och därför är vår högsta prioritet att alltid vidareutveckla vår talang och kompetens. Nedan kan du läsa hur vi gör.

Individer med kompetens i framkant som tillsammans löser problem och utvecklar affärskritiska system – det är kärnan i vår verksamhet. För att hålla oss i framkant krävs att vi vidareutvecklas. Basen för vårt kontinuerliga lärande utgörs av det dagliga arbetet där vi, tillsammans med våra klienter, driver systemutvecklingsprojekt i teknikens framkant. Därutöver har vi kontinuerlig vidareutbildning och effektiv kommunikation för interna Q&As. Vi arbetar också aktivt för att odla vår kreativa miljö där kompetenta kollegor sparrar och coachar varandra.

 

För att utveckla talang krävs att individen kan gå vidare och ta nästa steg. Därför erbjuder vi snabba och breda karriärmöjligheter. Hos oss växer ditt ansvar snabbt och du kan själv styra om du vill utvecklas inom en viss teknik eller bransch alternativt jobba som arkitekt eller projektledare. Dessutom erbjuder vi unika möjligheter till våra alumner genom Etimo Ventures.

 

Vi är övertygade om att välbefinnande är en förutsättning för både professionell och personlig utveckling. Därför är det avgörande att våra medarbetare trivs och har kul på jobbet och samtidigt känner sig uppskattade. Vi åstadkommer detta genom att ge individen stort inflytande över sin egen vardag, säkra att vi har roligt tillsammans och visa varandra uppskattning.

Varje medarbetare är unik, såväl professionellt som personligt. Men, vi på Etimo förenas genom ett gemensamt synsätt som utgör grunden för vår verksamhet. Syftet med Etimo, anledningen att vi finns, är för att skapa förstklassigt kundvärde med hjälp av teknik. Våra grundläggande principer är:

  • Värdesätter kompetens – Etimo är ett kompetenscentrum inom IT och utveckling. Vi skapar kundvärde med hjälp av teknisk spetskompetens, djup insikt i utvecklingsprocesser och enastående förmåga att lösa problem
  • Förbättrar kontinuerligt – Dagens kompetens räcker inte för att lösa morgondagens utmaningar så ständig förbättring är ett krav för att förbli relevant. Därför lägger vi stor kraft på att lära mer, lära nytt och bli bättre
  • Skapar tillsammans – Samarbete möjliggör kompetensdelning och bidrar till ständig förbättring. En stark grupp som arbetar tillsammans mot gemensamma mål når högre. Därför är samarbete centralt för oss
  • Fokus på kundvärde – Endast genom förståelse för kundens problem och kärnaffär kan vi leverera bestående resultat. Baserat på kundens situation och utmaningar skräddarsyr vi en lösning för att skapa förstklassigt kundvärde

Våra klienter är ledande företag inom olika branscher som strävar efter ökad effektivitet och affärsnytta från sin IT. Vi hjälper dem utveckla nästa generations lösningar, både genom nyutveckling samt vidareutveckling av befintliga lösningar. Gemensamt för våra klienter är att IT är affärskritiskt och att de jobbar med modern webb- och mobilteknik. Vi hjälper dem stärka sin konkurrenskraft genom kompetens i världsklass.

Vi bistår våra klienter genom hela projekt och ett typiskt uppdrag är mellan tre och nio månader långt. Vi bygger vårt kunderbjudande på djup kompetens inom

  • Arkitektur och utveckling – .NET, C/C++, Java, Python, Ruby, Objective C, Javascript, Html samt databasdesign
  • Webb- och molnapplikationer, mobilapplikationer, desktop applikationer
  • Krav, Projektledning och Processeffektivisering

Vårt fokus är på transaktionsintensiva och skalbara lösningar med höga krav på prestanda. De applikationsområden som vi oftast arbetar med innefattar E-handel, Betalningslösningar och olika typer av Innovativa digitala konsumenttjänster.

Möt Joakim

  • Joakim (f. 1983) är systemarkitekt och partner på Etimo
  • Han har utvecklat system i över femton år med primär inriktning på .NET
  • Joakim har studerat matematik & ekonomi vid Lunds Universitet
Tycker du det låter intressant? Vi växer och söker löpande nya duktiga kollegor som vill vara med och bygga Etimo starkt. Välkommen att höra av dig till oss!
Jobba hos oss